Basisschool

Rekencursus

Rekencursus

Op de veel scholen in het voortgezet onderwijs wordt de rekentoets op niveau 2F en 3F afgenomen. Het doel van deze toets is om de rekenvaardigheid van de leerlingen op het VO te meten en daarna, indien nodig, te verbeteren.

Daarom biedt praktijk TEL deze rekencursus aan, zowel op het niveau 2F als 3F, om leerlingen te helpen hun basiskennis van de verschillende rekenonderdelen op orde te brengen. Het 2F niveau is het streefniveau voor leerlingen op het VMBO, 3F is het streefniveau voor leerlingen op de HAVO en het VWO.

De leerlingen starten in de cursus met het maken van een instaptoets, waarmee het rekenniveau van de leerling wordt bepaald. Op basis van deze resultaten wordt de inhoud van de cursus samengesteld en worden die onderdelen aangeboden waarop de leerling uitvalt. Deze onderdelen worden uitgelegd, samen geoefend en zelfstandig ingeoefend.
In aanmerking voor de rekencursus 2F & 3F van praktijk TEL komen alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur en wordt op maat aangeboden.

Praktische informatie

Waar?
Op de praktijk
Hoe lang?
Een uur
Met wie?
Een-op-een
Wanneer?
Op afspraak
Hoe vaak?
Een-twee keer per week

Overige trainingen

Basisschool

Middelbare school

Reviews

"Ik heb geleerd: goed plannen, goed huiswerk maken, zelfstandig te leren/werken. Alles wordt goed uitgelegd!"
Wietze (huiswerkbegeleiding)

Reviews

"Ik raad TEL aan omdat je 2,5 uur lang wordt geholpen bij je huiswerk voor elk vak en ik begrijp de vakken ook heel goed na de uitleg".
Olaf (huiswerkbegeleiding)

Reviews

"Ik heb geleerd om in minder tijd meer te doen door de plannen die ik met TEL gemaakt heb".
Wolf (huiswerkbegeleiding)

Reviews

"Ik heb geleerd hoe ik dingen moet aanpakken en leren in een fijne omgeving".
Joris (huiswerkbegeleiding)

Krijg de beste begeleiding

Aanmelden bij PraktijkTEL