Basisschool

Cursus werkwoordspelling

Cursus werkwoordspelling

Onze cursus werkwoordspelling bestaat uit 8 lessen. Hij is bedoeld voor leerlingen die het Nederlands goed beheersen maar moeite hebben om de werkwoorden op de juiste wijze te vervoegen en te spellen. Wanneer voeg je een – t toe of wanneer gebruik je – de(n) of te(n) en waarom is dat zo?

In deze cursus gaan de leerlingen aan de slag met de werkwoordsvormen en –tijden van zwakke, sterke en onregelmatige werkwoorden in een gestructureerde opbouw. Ook aan Engelse werkwoorden en het bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord wordt aandacht besteed. Telkens wordt een kort stukje theorie behandeld, waarna dit meteen in oefeningen wordt aangeboden. Zo leren de leerlingen direct om de nieuwe kennis in de praktijk te brengen. Het inoefenen levert optimale bewustwording op.

Deze cursus werkwoordspelling verzorgt praktijk TEL voor leerlingen uit groep 8, het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur en kan op maat worden gemaakt wanneer het gaat om het behalen van persoonlijke doelen op het gebied van grammatica en/of spelling.

Praktische informatie

Waar?
Op de praktijk
Hoe lang?
Een uur
Met wie?
Een-op-een
Wanneer?
Op afspraak
Hoe vaak?
Een keer per week

Overige trainingen

Basisschool

Middelbare school

Reviews

"Ik heb geleerd: goed plannen, goed huiswerk maken, zelfstandig te leren/werken. Alles wordt goed uitgelegd!"
Wietze (huiswerkbegeleiding)

Reviews

"Ik raad TEL aan omdat je 2,5 uur lang wordt geholpen bij je huiswerk voor elk vak en ik begrijp de vakken ook heel goed na de uitleg".
Olaf (huiswerkbegeleiding)

Reviews

"Ik heb geleerd om in minder tijd meer te doen door de plannen die ik met TEL gemaakt heb".
Wolf (huiswerkbegeleiding)

Reviews

"Ik heb geleerd hoe ik dingen moet aanpakken en leren in een fijne omgeving".
Joris (huiswerkbegeleiding)

Krijg de beste begeleiding

Aanmelden bij PraktijkTEL