Ons team

Edith Streng

Edith is mede-eigenaar van praktijk TEL. Zij is van oorsprong leerkracht basisonderwijs, en werkte ook als remedial teacher en individuele leerlingbegeleider in het basisonderwijs. Zij heeft de opleiding Master speciale leerlingbegeleiding (SEN) afgerond.

Onlangs heeft zij met veel plezier de tweejarige training Creatief Kindercoach gevolgd bij Intence Opleidingen van Margo Riphagen. Dit jaar volgt zij de 4-daagse opleiding Rekendiagnostiek om goede rekendiagnostiek volgens de uitgangspunten van het ERWD protocol te kunnen uitvoeren.

Edith vindt het belangrijk dat elk kind de aandacht krijgt die het nodig heeft en zich zo vertrouwd voelt dat het met een gerust hart fouten kan maken om daarvan te leren. Daarbij gaat het niet altijd om het goede antwoord, maar vooral ook hoe kom je aan je antwoord….
Zij werkt betrokken, creatief en laagdrempelig voor de kinderen, zodat zij zich al gauw op zijn of haar gemak voelen. Dit komt de motivatie, de eigen inbreng en het zelfvertrouwen van het kind ten goede. Een goed gemotiveerde leerling is voor haar het halve werk!

Krijg de beste begeleiding

Aanmelden bij PraktijkTEL