WO, HBO en MBO

Hoger Onderwijs

Studieruimte met begeleiding

Praktijk TEL biedt studenten een rustige studieruimte waar studenten onder professionele begeleiding kunnen studeren. Wij werken met ervaren, volwassen begeleiders en vakdocenten. Samen met de student maken we een realistische planning voor de dag en we helpen met de motivatie en inhoudelijk. Studenten kunnen doordeweeks en in het weekend op afspraak terecht vanaf 9 uur tot 21 uur.

Bijlessen en coaching

Praktijk TEL biedt bijlessen aan MBO en HBO-studenten. We werken met ervaren, volwassen begeleiders en vakdocenten. We kunnen vakken geven zoals Calculus 1. Zij kunnen helpen met de inhoud, planning en motivatie. Heb je bij het leren moeite met opstarten of vind je het lastig om de juiste balans te vinden tussen studeren en andere zaken? Dan kunnen onze begeleiders/coaches jou helpen!

Scriptiebegeleiding

Praktijk TEL helpt ook met het schrijven van scripties voor HBO en Universiteit. We werken met ervaren, volwassen begeleiders en vakdocenten. Wij kunnen hulp bieden bij de structuur en inhoud van de scriptie, en we helpen met motivatie en planning. De begeleiding kan bij ons op de locatie of online. Bovendien is het mogelijk om bij ons op de locatie onder begeleiding te werken aan je scriptie. Dat kan op afspraak ook ’s avonds en in het weekend.

Coaching

Onze ervaren coaches bieden hulp bij onder andere motivatieproblemen, studievaardigheden, studeertechnieken, dyslexie en faalangst.

De begeleiding vindt één-op-één plaats, online of op locatie.

Studeren met dyslexie

Studeren kost normaal gesproken al veel tijd, inspanning en concentratie. Maar als je dyslexie hebt dan is het vaak nog net wat ingewikkelder. Omdat je met dyslexie meer moeite hebt met lezen, spellen en schrijven, kan het lastiger zijn om informatie op te nemen en te verwerken.

De training ‘Dyslexie en studievaardigheden’ is gericht op het aanleren en trainen van studievaardigheden die voor veel studenten met dyslexie effectief blijken te werken. Je kunt hierbij denken aan het plannen en organiseren, verbeteren van je concentratie, snellezen en mindmappen.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens bij helpen?

Neem contact met ons op en wij helpen graag.

Krijg de beste begeleiding

Aanmelden bij PraktijkTEL

Kunnen wij jou ook helpen?

Laat je gegevens achter in het formulier en wij nemen je aanmelding in behandeling. Je ontvangt binnen enkele dagen bericht.

0
Leerlingen
begeleid
+ 0
Gemiddeld hoger cijfer
+ 0
Trainingen en onderzoeken

Krijg de beste begeleiding

Aanmelden bij PraktijkTEL